Tuotevalikoima, johon on helppo tarttua.

Anza valmistaa siveltimiä, teloja ja työkaluja kaikenlaisiin maalaustöihin. Tuotevalikoimamme on markkinoiden kattavin – kiitos siitä kuuluu ammattimaalareille.

Ammattimaalareilla on korkeat vaatimukset, mikä ei sinänsä ole ihmeellistä. Juuri he tarvitsevat työkaluja, joihin voivat luottaa. Siksi me valmistamme työvälineitä, joihin on - monessa mielessä - helppo tarttua.

Ammattimaalari tietää heti, onko kädessä oleva työväline hyvä vai huono. Lähes 70 vuoden kokemuksella mekin tiedämme, mitkä tekijät saavat aikaan tuon tunteen.

Kyse on ensinnäkin siitä, että valitsee kestäviä materiaaleja ja että tuotteen rakenne kestää käyttöä kerta toisensa jälkeen.

Toiseksi tulee tuotteen olla myös muotoilultaan sellainen, että sen käyttö tuntuu hyvältä kädessä, käsivarressa, selässä ja niskassa – myös käytön jälkeen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tulevat yksityiskohdat. Useimmissa siveltimissämme on purkinreunaripustin ja ripustusreikä. Monet siveltimistämme sopivat myös kiinnitettäväksi jatkovarteen.

Uskomme, että maalaaminen on helpompaa silloin, kun työväline tuntuu hyvältä. Kokeile, niin tiedät olemmeko onnistuneet siinä.