HAASTEET OVAT PYSYNEET SAMOINA SITTEN VUODEN 1946.

Tavoitteenamme on alusta asti ollut tehdä maalaamisesta helpompaa. Kaikki alkoi hyvin vaatimattomasti vuonna 1946, mutta tänä päivänä Anza on Pohjoismaiden markkinajohtaja maalaustyövälinemyynnissä kiitos kattavan valikoimamme, jota kehitämme ja uudistamme koko ajan. Myös viennillä on ollut merkittävä osuus asiaan.

Markkinajohtajaksi ei tulla sattumalta. Me olemme saavuttaneet asemamme kuuntelemalla niitä, jotka käyttävät tuotteitamme. Ammattimaalarit ja kotimaalarit antavat jatkuvasti meille arvokasta palautetta, mikä on auttanut meitä kehittämään oikeanlaisia tuotteita.

Me olemme myös olleet uteliaita ja haluneet itse kokeilla uusia vaihtoehtoja maalaustyön helpottamiseksi. Maalausteloja esimerkiksi aloimme valmistaa jo 1960, ja muutamaa vuotta myöhemmin ryhdyimme yhteistyöhön teollisuusmuotoilijoiden kanssa, mikä oli hyvin ainutlaatuista siihen aikaan.

Päämarkkina-alueitamme ovat Ruotsi, Norja, Tanska ja Iso-Britannia, mutta myyntiverkostomme ulottuu myös moniin muihin maihin maailmassa. Anzan palveluksessa on kaikkiaan 250 työntekijää, koska 2012 Anza on osa Orkla House Care, joka on kokonaan omistama liike norja Orkla.

Me emme ajattele pelkästään oma tuotekehitystämme ja kasvuamme. Haluamme kantaa vastuun meidän kaikkien yhteisestä tulevaisuudesta. Siksi noudatamme ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 laatu- ja ympäristösertifikaatteja, ja valvomme tarkasti omaa tuotantoamme raaka-ainehankinnoista valmiiksi tuotteeksi. Anzalla on myös FSC® (FSC-C108031) Forest Stewardship Council® sertifikaatti.

Yrityksen koosta ja menestyksestä huolimatta emme ole unohtaneet päämääräämme. Innostuksemme tehdä maalaamisesta helpompaa on ja pysyy. Niin kauan kuin löytyy kehitettävää, meillä ei ole aihetta tyytyväisyyteen.